Üdvözöljük a

Az Eurostars-3 Program független értékelőket keres

honlapján!

-

Az Eurostars-3 Program független értékelőket keres

Szerző: Dera | 2021. október 28.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a Eurostars-3 Program értékelőket keres agrár- és élelmiszeripar területen. A EUROSTARS-3 az EUREKA tagállamok és az Európai Bizottság közös programja, amely az innovatív, jelentős növekedési potenciállal rendelkező, K+F tevékenységet végző kis- és középvállalkozások támogatását tűzte ki célul a 2021-2027 közti időszakban. 

>>>

Jelentkezni az EUREKA együttműködés honlapján keresztül lehetséges: https://www.eurekanetwork.org/footer/engage-with-us/become-a-eureka-expert, https://expert-community.eurekanetwork.org/#/

A jelentkezőknek rendelkeznie kell: * felsőfokú végzettséggel (alap- vagy mesterfokozaton) * legalább tíz éves szakmai tapasztalattal a választott szakterületen * EU-tagállami vagy EUREKA országbeli állampolgársággal * felsőfokú angol nyelvtudással.

Az értékelés vállalása mellett szól, hogy betekintést nyújt a Eurostars-3 program belső működésébe és az értékelési folyamatába.

A program idei első nemzetközi beadási határideje 2021. november 4., részletek a https://www.eurekanetwork.org/open-calls/eurostars-funding-programme-2021 weblapon találhatók.

 

További információk Mészáros Gergely:

E- mail: gergely.meszaros@nkfih.gov.hu

Telefon: +36 1 896 3741