Üdvözöljük a

Szakképzési Díj pályázat

honlapján!

-

Szakképzési Díj pályázat

Szerző: Dera | 2018. november 5.

Tisztelt Cégvezető/Vállalkozó!

 

Szeretnénk a figyelmébe ajánlani a Német - Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által meghirdetett Szakképzési Díj pályázatát. Az idei versenyt a közelmúltban indították, amire várják a magyarországi szakképzésben aktívan közreműködő szervezetek, vállalatok, iskolák, civil szervezetek, kamarák jelentkezését.

>>>

A Szakképzési Díjat három kategóriában ítélik oda:

 

  1. MOTIVÁCIÓ: A szakképzés társadalmi elismerésének növelését mozdítják elő, kiemelve a képzési forma hosszú távú előnyeit a tanulók, a vállalatok és a társadalom szempontjából.
  2. KOOPERÁCIÓ: Ebben a kategóriában olyan projektek pályázhatnak, amelyek keretében a szakképzés különböző szereplői példaértékű együttműködést alakítanak ki, javítva ezzel a képzés minőségét és hatékonyságát.
  3. INNOVÁCIÓ: Ebben a kategóriában azon kezdeményezések és megoldások versenyezhetnek, melyek új módszerekkel, eljárásokkal és eszközökkel gazdagítják a szakképzést.

 

A részvételnek nem feltétele a kamarai tagság, tehát olyan intézmény is pályázhat, aki nem tagja a DUIHK-nak. További részletekről a következő honlapon tájékozódhattok: http://szakkepzesidij.hu/

 

Úgy gondoljuk, hogy a Díj hozzájárul a hazai szakképzés további fejlődéséhez, ami fontos eleme mind a fiatalok szakmai pályafutásának megalapozásának, mind a hazai gazdaság fenntartható versenyképességének erősítéséhez. Ezért kérjük, hogy ha tudomásotok van olyan szervezetről, amely esetleg pályázna a fenti kategóriákban, továbbítsátok nekik ezt a információt.

 

 

Üdvözlettel:

 

 

Vörös-Gubicza Zsanett

oktatási és képzési igazgató

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Oktatási és Képzési Igazgatóság

1054 Budapest

Szabadság tér 7.

Mobil: 06-20-4393761

Tel.: 457-5405