Üdvözöljük a

„Modern technológiák a MÁV-nál”

honlapján!

-

„Modern technológiák a MÁV-nál”

Szerző: Nagy Csaba | 2018. március 19.

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Szeretettel meghívjuk Önöket a MÁV-csoport által a vasút iránt érdeklődő diákok részére ismételten megrendezésre kerülő „Modern technológiák a MÁV-nál” című Nyílt napra, melynek témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása.

 

Nyílt nap időpontja:
2018. április 4. (szerda) 10.00 – 14.00
Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park 1142 Budapest, Tatai út 95. (https://goo.gl/maps/3k6eJAvarx82)

 

Bemutatásra kerülő szakmai területek:
Értékesítés, Üzemeltetés, Járműfejlesztés, Járműkarbantartás, Távközlés, Erősáram, Biztosítóberendezések, Forgalom, Pályaépítés, Pályafenntartás, Pályadiagnosztika, Informatika, Beruházás, HR, MÁV-HÉV

>>>

A rendezvény fő célpontjai az egyetemi hallgatók és a MÁV-csoporttal együttműködő szakgimnáziumok tanulói, de a látogatói kört szeretnénk szélesíteni a vasút iránt érdeklődő többi középiskolai diák és tanár felé is.

 

Természetesen rendezvényünkre közvetlenül meghívtuk a vasúttársasággal kapcsolatban álló egyetemeket és a vasutas szakmát oktató szakgimnáziumok gyerekcsoportjait is.

 

A Nyílt napon történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2018. április 2-ig a https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/nyilt-nap-2018-aprilis-4 linken a MÁV-csoport honlapján lehet megtenni. A Vasúttörténeti Parkba a belépés a regisztráció alapján a diákigazolvány, illetve a személyi igazolvány felmutatásával ingyenes.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Nyílt napra készítettünk egy mobil applikációt is, amely androidos telefonra már letölthető a Play Store-ból (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mav.nyiltnap&rdid=com.mav.nyiltnap), a jövő hét folyamán IOS és Windows alapú telefonon is futtatható lesz.

 

A Vasúttörténeti Park létrehozott egy facebookos eseményt is a Nyílt napra.

A Nyílt nap hivatalos MÁV-csoport oldala: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/nyilt-nap-2018-aprilis-4

Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban kérdésük van, kérem keressék Gerley Katalint, a +361 511 3422 telefonszámon vagy gerley.katalin@mav.hu email címen.

 

MÁV nyílt nap plakát