Üdvözöljük a

GE Hungary Kft. - Komplex beszállítói program

honlapján!

-

GE Hungary Kft. - Komplex beszállítói program

Szerző: Nagy Csaba | 2018. április 11.

Tisztelt Partnerünk!

 

Magyarország Kormányának stratégiai partnereként a GE Magyarország célkitűzései között szerepel, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoktól vásárolt termékek és szolgáltatások értékét jelentős mértékben növelje, amely célt a kis- és középvállalati beszállítói bázisának kiterjesztésével, a nagyobb beszállítók regionális beszállítókká történő fejlesztésének elősegítésével, valamint a digitális gyártástechnológiák know-how-jának és tapasztalatainak átadása révén kíván elérni.

 

A megvalósítása érdekében a GE Hungary Kft., a HIPA, valamint az MKIK együttműködésük keretében komplex beszállítói program kidolgozására és megvalósítására törekszenek. A program egyik legfontosabb pillére olyan magyarországi beszállítók felkutatása, amelyek képesek a nemzetközi iparági sztenderdeknek megfelelő minőség előállítására, a folyamatos fejlődés fenntartására, ezáltal a GE Hungary Kft. hosszútávú partnereivé, beszállítóivá válhatnak. A tervezett fejlesztések eredményeként a GE Hungary Kft. divízióinál felmerülő alkatrész és beszállítói együttműködési igény növekedése várható. 

 

>>>

Mindezek alapján az együttműködés résztvevői úgy határoztak, hogy egy közös, országos rendezvénysorozatot indítanak, amely bemutatja a potenciális beszállítók számára az ellátási lánchoz való csatlakozás lehetőségét, tájékoztatást nyújt és elősegíti a hazai beszállítók regionálisszintű beszállítóvá válását.

 

A fentiekben megfogalmazott cél elérése érdekében három vidéki helyszínen (Veresegyházon, Debrecenben,Zala megyében) megtartandó beszállítói roadshow keretében közös kiállítóhelyeket hoznak létre, amelyen közös bemutatkozó és tájékoztató programokat szerveznek az érdeklődő jelenlegi és potenciális új beszállítók részére.

 

A GE Hungary Kft. a tárgykörben kompetens munkatársai részt vesznek, és tájékoztató előadást tartanak a rendezvényeken, továbbá lehetőséget biztosítanak a személyes megbeszélésekre is.

 

Az első GE beszállítói  rendezvényre Budapesten került sor március 20-án, ahol nagy érdeklődés mellett egy jól sikerült fórum került lebonyolításra.

 

A következő rendezvényre Debrecenben kerül sor, várhatóan május 11-én, majd ezt követi Zala megye (valószínű Nagykanizsán), május 30-án.

 

Szintén változás, hogy a GE eladta a Lighting üzletágát, így velük már nincs lehetőség beszállítói egyeztetésekre.

 

Kérem a jelentkezőket, hogy a csatolt adatlapot a cég által kitöltve közvetlenül a kamara@tmkik.hu címre szíveskedjenek megküldeni 2018.04.20-ig.

 

Előre is köszönjük  az együttműködést, üdvözlettel:

 

Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Telefon: 0674/529-253 Fax: 0674/411-456

Csatolt állományok: